Taksering av skader

Vi tar imot skader som omfattes av forsikringen din, uavhengig hvilket forsikringsselskap du benytter. Vi utfører taksering og benytter forsikringsbransjens (DBS) takstsystem. Trenger bilen din ny rute får du også gjort det hos oss.

Vi har avtaler med alle forsikringsselskaper og de største bilforhandlere i Nord-Trøndelag. For enkel saksgang i din skadesak ta kontakt med ditt forsikringsselskap og melde skade før taksering.

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. Hos oss får du taksert bilen mens du venter og har du leiebilavtale gjennom din forsikring sørger vi for at en leiebil står klar når du leverer bilen din til reparasjon.

De aller fleste lurer på om bilen blir like fin igjen etter reparasjonen. Det blir den selvfølgelig, men viktigere er det at bilen blir like sikker som før. Hvem som helst kan sørge for at den ser like fin ut på overflaten, men ikke alle kjenner til hvordan din bil skal repareres for å opprettholde det aktive og passive sikkerhetsnivået. Det er derfor ikke likegyldig hvem du overlater bilen din til. Vi garanterer at bilen din blir like sikker etter skaden som før skaden.

Vi avtaler på forhånd pris på skader som eventuelt ikke dekkes av forsikringsselskapet.
VÅR FAGKUNNSKAP, DIN TRYGGHET!TønneWeb08