Om oss

TønneWeb07.1Tønne Lakkering ble startet og drevet som et enkeltmannsforetak av Knut Tønne i 1992. Firmaet ble etablert i samme lokaler som Visborg Auto og Bilhuset Verdal, midt i Bilbyen Verdal. Disse har i alle år vært tette samarbeidspartnere på skade/oppretting.

Siden oppstarten har det skjedd store oppgraderinger både innen lakk/teknisk og på driftssiden. Andrees Van der Linden kom inn på eiersiden i 2005 og Tønne Lakkering ble etablert som et AS. Dette ga firmaet et stort løft omsetningsmessig og vi knyttet oss til flere skadeleverandører, deriblant Motor-Trade Verdal og Prøven Bil Verdal.

Siste utvikling var at Tønne Lakkering tok over oppretteravdelingen av Visborg Auto. Motor-Trade, Prøven Bil samt Visborg Auto kom da inn på eiersiden noe som ga oss sterke eiere og en kontinuerlig levering av oppdrag. I den forbindelse skiftet vi navn til Tønne karosseri og lakk AS. I takt med den økende arbeidsmengden har vi vokst oss ut av lokalene.Februar 2012 flyttet vi inn i et nytt og et av Norges mest moderne bilskadesenter med beliggenhet i Merkurveien 1b (bak Prøven Bil)  

Vi er merkeverksted for alle biler levert av våre samarbeidspartnere. Opel, Suzuki, Subaru, Saab, Isuzu, BMW, Chevrolet, Mercedes Benz, Peugot, Smart,Volvo og Ford er noen av merkene de representerer. Våre topputdannede ansatte sørger derfor at garantier på din bil alltid opprettholdes.

Pr i dag er vi 13 ansatte, 3 opprettere, 4 på lakkavdeling , 4 i kundemottak/ administrasjon/delelager og 2 lærlinger. Behovet for flere kvalifiserte og topp motiverte ansatte er økende, ta kontakt om du ønsker å bli en del av vårt team!

Vi samarbeider med de fleste store leverandører av lakk og verkstedmateriell. Dette gjør at vi til enhver tid kan være trygge på at alle produkter gjennom hele lakk- og opprettingsprosessen oppfyller de strenge krav som stilles til kvalitet og HMS (helse, miljø og sikkerhet).

Vi har også avtaler med alle forsikringsselskaper.

Vi har som ubeskjedent mål å ALLTID være Trøndelags beste Bilskadeverksted, med blide og trivelige ansatte som streber etter å levere “Tønne-kvalitet”:

  • Best kvalitet
  • Korteste ståtid på verksted
  • Høyeste servicegrad